Maak gratis profiel aan

Geile ouderen uit Dochamps, Luxemburg daten

Vlaamse vrouw LadyNanda (45)

Na de scheiding geprobeerd de draad gewoon op te pikken en alles wat ik leuk vind te blijven doen, maar zoals die rondreis in Amerika is er nog niet van gekomen omdat ik dat gewoonweg in mijn eentje niet leuk vind. En zo zijn er meer dingen hoor, dus ik hoop dat je een ondernemende, reislustige, gezellige man

♡ Bruin haar ♡ Slank postuur ♡ Dochamps ♡ Rookt niet ♡ Geen piercings ♡ Geen tatoeages ♡
Sex Contact

Vlaamse tiener Myperfectx (24)

Ik zoek geen kluizenaar, want dan zijn wij beiden verder van huis haha. Ik hou er wel van om in de open buitenlucht te zijn, als is het maar voor een leuke wandelingetje zolang ik maar in gezelschap ben van een leuke persoon met een leuke karakter.

♡ Gekleurd haar ♡ Slank postuur ♡ Dochamps ♡ Rookt niet ♡ Geen piercings ♡ Geen tatoeages ♡
Sex Contact

Blonde tiener ViiehX (23)

Een verantwoordelijke en eerlijke man die op zoek is naar een serieuze relatie. Iemand die me veel te bieden heeft . Iemand die dingen met me zou kunnen doen die me gelukkig zouden maken Leuk om bij te zijn en altijd in voor een leuke tijd. Wie kan mij goed behandelen als ik in zijn armen lig?

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Dochamps ♡ Rookt niet ♡ Geen piercings ♡ Geen tatoeages ♡
Sex Contact

Blonde oma HeartoffGo (60)

Een man die waardigheid heeft en kan staan ??voor al zijn verantwoordelijkheid. Een man die zijn zoetheid voor mij aan andere mensen laat zien als hij me echt leuk vindt. Een man die mijn handen vast kan houden voor andere.

♡ Blond haar ♡ Slank postuur ♡ Dochamps ♡ Rookt niet ♡ Geen piercings ♡ Geen tatoeages ♡
Sex Contact
«1»